DESCRIERE

Model: BSM450M-72HPH
Celula solara: 166mm 9BB Half Cell
Eficiența modulului: 20,7%
Vmp: 40,9V
Imp: 11.01
Dimensiune: 2094 * 1038 * 35mm
Greutate: 25,5 kg
Certificat: CE / TUV
Garanție: 12 ani

Preț angro: 150 € / buc

Angro de la 660 buc.

(pretul nu include TVA)

5KW Sistema de energie solară pe rețea
10KW Sistema de energie solară pe rețea
15KW Sistema de energie solară pe rețea
20KW Sistema de energie solară pe rețea
30KW Sistema de energie solară pe rețea
50KW Sistema de energie solară pe rețea
100KW Sistema de energie solară pe rețea
200KW Sistema de energie solară pe rețea
600KW Sistema de energie solară pe rețea
800KW Sistema de energie solară pe rețea

Bluesun Solar Group este o companie internațională de înaltă tehnologie și în creștere, specializată în cercetare și dezvoltare, producerea de celule solare, module și sisteme de generare a energiei fotovoltaice. Bluesun Solar, ca grup secundar al Bluesun Group, se străduiește să devină „Expertul în generarea energiei solare” concentrându-se pe celule, module și tehnologia de generare a energiei solare și formând lanțuri industriale în ceea ce privește debitul mediu total și fluxul din aval al energiei solare.

că grupul nostru a introdus echipamente avansate de producție automată din Germania, Italia, Japonia și așa mai departe. În plus, a integrat tehnologia și sistemul de control de inginerie mecanică de primă clasă din lume, a construit o echipă internațională de cercetare și dezvoltare în domeniul managementului și tehnologiei, formată din experți în management mondial și energie solară PV. În plus, a înființat platforme de cercetare și dezvoltare, cum ar fi Centrul Național de Tehnologie pentru Întreprinderi, Centrul de Cercetare Tehnologică și Tehnologică din Zhejiang, Bluesun Solar Research Institute și așa mai departe, pentru a deveni o stea ascendentă în industrie.

Bluesun Solar intenționează să crească capacitatea celulelor fotovoltaice la 1GMW în decurs de trei până la cinci ani și să dezvolte proiecte fotovoltaice și module fotovoltaice pentru a genera electricitate în același timp și devine astfel una dintre cele mai mari baze pentru producția și aplicarea fotovoltaicului solar și să creeze cel mai influent brand fotovoltaic solar. o stea ascendentă în această industrie.