Generatoare eoliene Aeolos-H în Moldova GERMES-METAL S.R.L
DESCRIERE

Turbina eoliană Aeolos-H  este o producție a turbinei eoliene Aeolos, un producător din Regatul Unit. Acest producător este în activitate din 1986.

Momentan nu este disponibil

INFORMAȚIE DESPRE GENERATOARE AEOLOS-H.

Turbina eoliană Aeolos-H 30kW este o producție a turbinei eoliene Aeolos, un producător din Regatul Unit. Acest producător este în activitate din 1986.

Puterea nominală a lui Aeolos Aeolos-H 30kW este de 30,00 kW. La o viteză a vântului de 2,5 m / s, turbina eoliană începe activitatea. viteza vântului tăiat este de 25 m / s.

Diametrul rotorului Aeolos Aeolos-H 30kW este de 15,6 m. Suprafața rotorului se ridică la 191 m². Turbina eoliană este echipată cu 3 pale de rotor.

Aeolos Aeolos-H 30kW este dotat cu o cutie de viteze cu acționare directă.

În generator, turbina eoliană Aeolos este setată permanent sincronă. Producătorul a folosit un generator pentru Aeolos-H 30kW. La frecvența rețelei, Aeolos-H 30kW este la 50 Hz.

În construcția turnului, producătorul folosește tub de oțel. Deoarece protecția împotriva coroziunii pentru turn Aeolos se concentrează pe vopsit.

Avem 5 imagini ale acestei turbine eoliene. Nu există modele pentru această turbină eoliană. Datele de alimentare pentru Aeolos-H 30kW ale Aeolos nu sunt stocate în sistem.

Aeolos Aeolos-H 30kW este listat din 29.05.2018.