Turbine Eoliene Envision - Second în Moldova GERMES-METAL.
DESCRIERE

Envision este mai cunoscut drept producător de generatoare eoliene, subdiviziunea sa de servicii digitale vinde deja mai multe platforme digitale companiilor generatoare de energie electrică. Dezvoltatori cunoscuți, precum Sonnen GmbH și AutoGrid, s-au conectat deja la acesta.

INFORMAȚII

Envision Group este o companie mondială. Cu misiunea de a „rezolva provocările pentru un viitor durabil”, Envision proiectează, vinde și operează turbine eoliene inteligente prin Envision Energy, baterii alimentate cu AIoT prin Envision AESC și cel mai mare sistem de operare AIoT din lume prin Envision Digital. Deține și echipa Envision Virgin Racing Formula E. Envision continuă să promoveze energia eoliană și solară ca „nou cărbune”, bateriile și combustibilii cu hidrogen ca „noul petrol”, iar rețeaua AIoT ca „noua rețea” pentru a crea o lume fără carbon.

Grupul Envision a fost clasat printre primele 10 din „Cele mai inteligente 50 companii din lume” din 2019 de MIT Technology Review. Ca o putere inovatoare, utilizează rețeaua globală de cercetare și dezvoltare și centre de inginerie din China, Statele Unite, Germania, Danemarca, Singapore și Japonia, conducând dezvoltarea globală a tehnologiei ecologice. Grupul Envision s-a alăturat inițiativei globale „RE100” și a devenit prima companie din China continentală angajată să utilizeze electricitate 100% regenerabilă până în 2025.

 

GET STARTED

Vă mulțumim

Summary

Descriere Information cantitate Price
Discount :
Total :
Date personale ”înseamnă orice informație despre o persoană fizică identificată sau identificabilă („ subiect de date ”); O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de locație, identificator de rețea sau unul sau mai multe elemente specifice specifice fizicii sale Identitate fiziologică, genetică, psihologică, economică, culturală sau socială; „Procesare” înseamnă orice operațiune sau ansamblu de operațiuni efectuate cu date cu caracter personal sau cu seturi de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea mijloacelor automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, Divulgarea prin transfer, distribuție sau altă prevedere, aliniere sau combinație, limitare, ștergere sau distrugere; „Operator” înseamnă o persoană fizică sau juridică, un organism de stat, o agenție sau un alt organism care, independent sau împreună cu alții, își stabilește obiective și mijloace de prelucrare a datelor cu caracter personal; Atunci când scopurile și mijloacele de prelucrare sunt stabilite de legislația Uniunii sau de legislația națională, operatorul sau criteriile specifice pentru numirea sa pot fi stabilite în legislația Uniunii sau în legislația națională; „Vizitator” - orice persoană care vizitează sau utilizează site-ul https://www.germes-metal.md. Cum colectăm datele dvs. personale Colectăm datele dvs. personale (nume, prenume, adresă de e-mail etc.) direct de la dvs. atunci când completați formularul de contact / ne trimiteți un e-mail, solicitați informații sau plasați o comandă online. Formular de stocare a datelor cu caracter personal Datele personale ale vizitatorilor site-ului nostru web sunt stocate electronic prin intermediul serverelor interne, care sunt accesibile doar angajaților departamentului de resurse umane, administrației și contabilității.

Înregistrați o comandă