Turbine Eoliene la cel mai bun pret in Moldova - GERMES-METAL.MD

Pentru a crește eficiența, parcurile eoliene existente sunt în continuă modernizare. Turbinele eoliene de diferite capacități sunt demontate, iar în locul lor se instalează turbine eoliene moderne. În cele mai multe cazuri, turbinele vechi nu și-au uzat resursele într-o măsură semnificativă. După detectarea defectelor și revizie, se stabilește o durată de viață de 20 de ani.

Compania noastra ofera turbine eoliene renovate fabricate de marii producatori consacrati.

Turbinele eoliene existente sunt în stare bună și este indicat să le vindeți ca „turbine eoliene uzate” sau „turbine eoliene uzate”.

Piața mondială pentru astfel de echipamente în lume este foarte mare. Cererea pentru astfel de echipamente este, de asemenea, mare. Motivul este încărcătura mare de companii producătoare de echipamente pentru energie eoliană.

De regulă, doar o mică parte din astfel de echipamente „uzate” a fost deja demontată și este în stoc.

Companiile proprietare pre-evaluează astfel de turbine eoliene și raportează aceste informații către fonduri sau companii speciale.

După dezmembrare, turbinele eoliene sunt supuse pregătirii înainte de vânzare conform reglementărilor speciale de lucru și devin așa-numitele. „restaurată”. De obicei, în timpul renovării, se efectuează următoarele lucrări: înlocuirea rulmenților în cutia de viteze, indiferent de uzura acestora, depanarea și repararea angrenajelor cutiei de viteze, generator, cadru, lame, vopsire.

Ofertele de finanțare pentru instalațiilor eoliene de credite variază de la 5000 până la 10000000 (EUR) sau echivalentul în MDL (contributie proprie 50%). Rata dobânzii este de la 2,5% – 4,5% (EUR) și 6,0% – 9% (MDL) cu un termen de până la 20 ani cu perioada de grație până la 3 ani.
Folosind de aceste opțiuni de finanțare a stațiilor eoliene ne va permite să devenim mai competitivi pe piață comparativ cu concurenții și să ne asigurăm o dezvoltare durabilă pentru următorii 25-30 ani.